Friday 27 March 2009

The wind stole my papers!

Ja sa kan det ga nar man forsoker att prata med mamma pa telefon om viktiga forsakringspapper pa ett tag och roka samtidigt...swiich sa var papperna och flog langt bort over London! Lyckades halla i ett men antar att pappret jag ska signa ar det som flog bort. Sa far nog ta och ringa och be dom skicka nya :)

Antligen Fredag - det har varit en lang vecka med trakigt, gratt, lite sol och en massa vind vader. Jag hoppas pa forbattring under helgen och till nasta vecka.

Ikvall blir det "tunnelbanne - pub-runda" Vilket innerbar att Charlottes pojkvan och hans vanner borjade idag klockan 11tiden vid Liverpool street station och sen har fortsatt runt till olika stop. det ar runt 27 stop sa vi far val se hur dom mar nar jag moter upp dom haha Pa bilden ar det den gula linjen. Se hur resan har blivit formad som en flaska :)



maste lagga in ett kort pa var lilla maskot Amira som vi har har pa jobbet. kortet ar vridet sa det ser ut som hon flyger i taket haha alskar henne! funnits pa vart kontor nu i lite over ett ar.

1 comment:

Anonymous said...

sick söting:-D ha en skön helg.. puss